Sunt Carmen, profesor, soție, mamă. Și acest ultim statut a adus multe schimbări în viața mea: o nouă viziune, o nouă abordare în absolut tot. Si atunci vine firesc si întrebarea: De unde a apărut această preocupare pentru natural?  Momentul decisiv ȋn care am ȋnceput să-mi schimb stilul de viaţă a fost  apariţia bebelușului. Am ȋnceput să fiu tot mai atentă la alimentaţie, cȃt mai sănătoasă şi pe cȃt posibil bio. Într-o primă fază am crezut că e suficient, ȋnsă nu e chiar aşa. Produsele de ȋngrijire pot conţine la fel de multe substanţe nocive, chimice şi fiind zilnic aplicate, efectul este dezastruos pe termen lung. La început nevoile noastre punctuale au materializat doar câteva produse, pe care le-am folosit cu rezultate atât de bune, încât am început încet încet să înlocuim tot mai multe produse cu cele făcute de mine, iar apoi să le dezvolt, proces care este activ și în acest moment, având proiecte interesante și pe viitor.

Am început să fac și să folosesc produse naturale pentru a răspunde unor nevoi personale, pe modelul "dacă e musai...", nevoi pe care oferta existentă nu le satisfăcea. nici măcar oferta de profil. Despre produsele de larg consum nu putea fi vorba. Cu rare excepții, ele nu fac altceva decât să ne asalteze permanent trupurile cu tot felul de substanțe nocive. Este drept că până nu le folosim, nu bănuim cât de mult contează aceste produse pentru sănătatea noastră, pentru reacțiile organismului, pentru calitatea vieții în general. Și da, acesta pare un slogan perimat și este cu atât mai greu acum să transmiți un mesaj real, o experiență reală, pozitivă. Nu pot face mai mult decât să am încredere în ceea ce realizez, în produsele mele, știind că respect Natura, ingredientele, că aleg cea mai bună calitate. Este o relație de reciprocitate și suntem aici împreună.

Alegerea ingredientelor pentru produse are în spate mult studiu, teste comparative și lipsa compromisurilor. Pe cât posibil, o parte dintre ele sunt din producție proprie sau de la cunoscuți, majoritatea bio, uleiurile aproape integral presate la rece, cu mențiunea că pentru copii sunt exclusiv presate la rece, indiferent de produs. Am decis de la bun început să respectăm domeniul acesta.

Pun pasiune în alegerea fiecărui produs, prin varianta sa, prin ingredientele folosite, pentru a vă putea oferi o gamă variată de produse cosmetice pentru întreaga familie, făcute cu mare drag în inima Maramureșului, folosind ingrediente naturale de cea mai bună calitate și fără compuși chimici dăunători.

Te invităm să afli mai multe despre cum să îți menții o stare bună de sănătate prin a înțelege mai bine importanța produselor naturale.

Data: marţi 9 aprilie 2019, ora 18:00-20:00

Locaţia: Bro Restaurant, George Cosbuc 14 A

Consumația nu este inclusă în donația pentru eveniment.

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sală, înainte de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o donație.

Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect.

Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine!

Coordonator local: Roxana Cutureanu 0751- 021.484

Înscrieri: