Vă invit la o seară pozitivă altfel, o seară în care povestea ce se va dezvălui este despre călătoria care m-a adus unde sunt astăzi. Și ca totul să curgă într-un firesc și să aibă un sens pentru minte, iată câteva puncte pe care le voi atinge:

 1) Sentimentul că fac parte din ceva nedefenit m-a forțat să caut răspunsuri la întrebarea : cine sunt eu și ce caut aici ?

 2) De la suferință cruntă la extaz sublim

 3) Mintea m-a ajutat cel mai mult când a dispărut

 4) Trăirea în momentul prezent

 5) Responsabilitatea spirituală și învățăturile care reies din această

 6) Iubirea personală și cea divină

 7) Pregătirea sufletelor încarnate pentru V(5)D

 8) Exemplificare de stare la dorința participanților

 9) Recunoștință pentru tot.

Cine sunt eu ca om?

Numele meu este Adrian Mazilu, am 52 de ani și m-am născut pe tărâmurile Moldovei (lângă Piatra Neamț) La 14 ani am urmat cursurile unul liceu militar apoi Școala de ofițeri. Am urmat apoi ASE-ul și Universitatea din Sibiu. Masterate am făcut în jurnalism la București și Strategie la Atena. La 40 de ani am abandonat orice formă de carieră și m am dedicat doar căutării spirituale.

Am fost în mai mute retrageri cu sau fără hrană fizică, cu sau fără lumina naturală atât în țara noastră cât și în Hymalaia.

În prezent ...e doar prezent.

Data: 18 iunie 2019 ora 18:00-20:00

Locatia: Oldies Pub&Lounge, Str. Comisia Centrala, Nr. 11

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.