Cum traiesc micile comunitati Shipibo, fara privilegiile lumii moderne? Cum se descurca? Dar mai ales, sunt fericiti cand nu au mai nimic?

Lasa-te inspirat de povestile din jungla amazoniana, si vino sa descoperi cum 3 saptamani petrecute in jungla, alaturi de una dintre aceste comunitati, mi-au schimbat total perceptia despre viata, despre lucrurile care ne inconjoara si dar mai ales despre Mama Pamant. Deschide-te pentru a afla despre conexiunea indienilor Shipibo cu inteligenta junglei si a plantelor.

Permite-mi sa iti dezvalui conexiunea cu elementele sacre si Mama Pamant, si cat de importanta este amprenta noastra ca individ in comunitatea in care traim, asa cum am regasit-o, in urma experientelor din jungla, si in conexiunea cu diferiti samani din diferite traditii.

Te astept cu drag, si cu inima deschisa, la intalnirea noastra de la Serile Pozitive, caci intalnirea promite a fi presarata cu tehnici de armonizare, si de conexiune, pe cat de simplu de aplicat, pe atat de eficiente.

Sunt Andreea Cristina Chis. Am lucrat ani de zile, in domeniul invatarii experientiale, in programe de dezvoltare personala,adresate atat copiilor cat si adultilor. Misiunea mea de trainer, era una minunata, caci cream o punte de legatura intre doua lucruri pe care le iubesc, natura si dezvoltarea oamenilor. Asta m-a adus mai aproape si mai aproape de spiritualitate, iar transformarea nu a intarziat sa aiba loc.

Dupa experientele minunate petrecute doi ani la rand in desisurile junglei amazoniene, dupa pelerinaje la locurile sacre din lume, si ani presarati de intalniri cu samani, oameni invatati si fiinte minunate din intreaga lume, acum misiunea mea este aceasi, dar totusi atat de diferita. Fac in continuare legatura, intre Mama Natura si oameni, sustin si incurajez in continuare evolutia noastra, mai ales prin regasirea de Sine. Astfel ca desi calea mea urmeaza acum tot dezvoltarea, principala unealta pe care o folosesc este latura spirituala, careia ma adresez la nivel international, cu workshopuri si programe sustinute in Germania, Elvetia, Irlanda si Peru.

Data: 26 septembrie, ora 18.30-20.30

Locatia: Galeria Ora0 Hive,  Str. Razboieni, nr. 23 

Intrarea la eveniment se face pe baza de DONATIE, donatia minima recomandata fiind de 20 lei, suma ce acopera cheltuielile organizatorice. Pentru o mai buna desfasurare a evenimentului va rugam sa lasati donatia in urna la inceputul evenimentului.

Înscrieri: