Alexandra Huștiu Bibire este strateg de Marketing și Personal Branding în propria agenție, Brand&Build, agenție al cărei scop principal este să ajute la construcția brandurilor, fie ele personale sau de business, să aducă valoare celor din jur,  dar mai ales să împlinească Visuri.

De altfel, este autoarea primei cărți de Personal Brading din România și a unei mișcări de conștientizare a propriei valori numită #Revolutia Meritocratiei Prin Personal Branding.

Se implică în proiecte sociale prin #Construim PentruViitor, divizia de CSR aagenției dar și în dezvoltarea mediului de business  local prin Comunitatea Profesioniștilor de Marketing din Bacău, prin divizia de Corporate Community Involvment (CCI) a agenției.

Mai multe detalii poți descoperi pe blogul personal, www.alexandrahustiu.ro sau pe site-ul agenției www.brandandbuild.ro .

"Rățușca cea urâtă în școala generală transformată în Miss Popularitate în liceu, Cenușăreasă în viața personală și olimpică la matematică în cea mentală, director de marketing național în viața profesională, m-am trezit la 32 de ani mama unui băiețel care mi-a schimbat complet viața în cele 10 zile pe care le-am petrecut la Terapie Intensivă:

Unde alergăm?

De ce?

Cine, când și cum ne decide soarta?

Care este misiunea noastră pe Pâmânt?

Au urmat 3 ani în care mi-am dat un reset complet. Mi-am luat, și încă îmi iau, aproape în fiecare zi, fiecare credință limitativă, fiecare gând distructiv la analizat, după ce îl conștientizez și îi aflu sursa, pentru că am decis să îmi iau Puterea înapoi. Pentru că am decis că nu voi mai accepta niciun rol care să atenteze la integritatea mea, la valorile mele de viață, la ceea ce sunt ca Spirit, ca esență umană. Dar și pentru că am înțeles că rostul fiecăruia pe Pământ nu îl decidem noi, ci Dumnezeu. Motiv pentru care m-am așezat s-ascult și să fac Voia Lui.

Paradoxal pentru mine, de-aici am început să construiesc, în coordonatele pe care le cunosc foarte bine din punct de vedere profesional, un brand personal. Din ziua în care am înțeles că pentru a fi de folos  "trebuie să mă dau la o parte"  am început să ajut cu adevărat. Acum sunt martoră, cu ochii și cu sufletul, la evoluția oamenilor pe care Dumnezeu mi-i trimite-n Cale și îi văd cum "cresc", ca niște copăcei abia plantați, falnici stejari.

Nu știu care este misiunea ta.

Nu știu nimic despre tine.

Însă pot să te ajut, cu permisiunea ta, să îți clarifici niște aspecte din viața ta care să te ajute să înțelegi cum poți face să te pui pe Drumul tău.

De la nivelul meu de înțelegere al Lumii.

Vorbim și creăm împreună insight-uri de branding personal, valori și valoare, credințe limitative, Viziune și de ce nu, Misiune, marți, 26 martie".

CÂND? Marți , 26 martie, ora 18:00-20:00

UNDE? The Mansion Bacău, str. Vasile Alecsandri, nr.8, Bacău.

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sala, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine!

Inscrieri: