Ana Băianu este psihoterapeut autonom specializat în psihoterapie sistemică și hipnoză ericksoniană, membru acreditat al Colegiului Psihologilor din Romania, colaborator al Institutului pentru Cuplu și Familie Iași, membru Lamaze Internațional, precum și membru al Asociației Romane de Hipnoza Clinică, Relaxare și Terapie Ericksoniană.

Fiecare individ din lumea aceasta are datoria morală față de propria persoană de a deveni cea mai bună variantă a sa. Nu mai bun ca alții, nu mai frumos decât alții, nu mai deștept decât alții, nu mai bogat decât alții! Ci mai bun, mai frumos, mai deștept, mai bogat decât el, cel de ieri. Fără prejudecăți, fără frici, fără bagaje emoționale moștenite. Doar atunci când se raportează la propria persoană și luptă pentru autodezvoltare și evoluție, va ajunge cu adevărat împlinit și fericit!

Be the best You este o călătorie aproape inițiatică, un drum prin istoria personală care te va duce acasă, acolo unde ești liber și unde te simți în largul tău , un mediu sigur și nonjudecativ, într-o poveste despre știință și viață, într-o înșiruire de emoții și de perspective sănătoase, al cărui instrument de bază este Genograma.

La sfârșitul călătoriei te vei elibera, vei consolida, vei dărui familiei tale un membru original și sănătos și vei putea trimite mai departe, către viitor, o moștenire mai curată și plină de entuziasm. 

Participantii vor afla urmatoarele: 

     - ce este Genograma și cum funcționează

     - cum ne afecteazămesajele directe și indirecte primite în familie și cum ne influențează viața

     - acțiunile/trăirile strămoșilor noștri (chiar și cele necunoscute nouă) se pot moșteni

     - o noua înțelegere a tensiunilor din familie

     - cum ne ajută înțelegerea relațiilor cu familia în depășirea obstacolelor mentale.

Va astept cu nerabdare si entuziasm la „Seri Pozitive" Iasi pentru o calatorie constienta catre cunoasterea propriei persoane dintr-o alta perspectiva !  

Data: 27 februarie 2018 ora 18.00 - 20.00

Locatia: Centrul Dianthis, Str. Brandusa nr. 2 (din Podul de Fier, pe str. Eternitate spre Aeroport, prima la stanga )

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: