Babywearingul (purtatul bebelusului) este o modalitate practica, la indemana si de mare ajutor pentru parintii care vor sa fie aproape de bebelusii lor, dar sa faca in continuare si activitatile obisnuite fara a fi nevoiti sa stea departe de copiii lor.

Purtatul bebelusului inseamna sa iti porti bebelusul sau copilul folosind o bucata de panza, mai simpla sau mai complexa, mai nou intr-un sistem de purtare ergonomic.

Vom discuta despre ce inseamna un sistem ergonomic, despre beneficiile lor si despre varietatea acestora.

Ma numesc Simona Stoica, am 2 copii purtati, un magazine online cu produse babywearing si imi face placere sa ajut parintii ce doresc sa practice babywearingul. De acum 3 ani imi ofer sfaturile si experienta tuturor celor ce vor sa afle mai multe despre sistemele ergonomice si utilizarea acestora. Nu sunt consultant babywearing, dar am experienta celor 4 ani in care mi-am purtat copiii cu ajutorul mai multor tipuri de sisteme.

Sper ca ceea ce fac sa ofere cat mai multa iubire si intelegere!

Daca v-am trezit curiozitatea va astept la Seara Pozitiva!  

Data: 10 octombrie 2017 ora 18:00-20:00

Locatia: Centrul Educational Modelite, str. Republicii nr 7

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: