Autovindecarea este responsabilitatea noastra a tuturor. Mentinerea sanatatii la toate nivelele fiintei noastre este datoria noastra. Autovindecarea presupune in primul rand implicare activa in procesul vindecarii proprii, credinta in divinitate si in natura divina a noastra, iubire si acceptare neconditionata a lectiilor bolii, constientizare si schimbare a unor parti nearmonioase din noi insine.

Sunt Drd Farm Oana Ioana Pop - terapeut Biofeedback autorizat, Lector Fitoterapie. De 12 sunt terapeut practicant. Am incredere in oameni si in potentialul lor ascuns dar nelimitat.  Intalnesc oameni minunati in fiecare zi. Tot ceea ce am invatat in toti acesti ani are la baza increderea in resursele interne ale fiecaruia.

Terapia este educatie, constientizare, implicare, schimbare. Cum alegem terapia si terapeutul potrivit? Sufletul nostru alege. Sa invatam sa ascultam de sufletul nostru! Prin conectarea la divinitate si la natura noastra adevarata vom primi informatia necesara care ne va ghida spre rezultatul potrivit.

Orice terapie ati aplica, rezultatul e acelasi. Important e sa te simti acasa cu alegerea ta, sa ai certitudinea ca ai ales potrivit. Daca o planta, un gand sau un cuvant, o atingere sau un remediu te pot vindeca, eu te ajut sa afli si te sustin sa incerci, binecuvantam impreuna rezultatele si mergem inainte cu iubire. Sunt un prieten al omului in primul rand, vreau sa te cunosc si sa ma minunez de frumusetea sufletului tau! Nu vom face decat sa o scoatem la iveala si sa eliberam boala sa plece.. Am incredere in oameni si stiu ca sunt in slujba lor. Vreau sa asist la multiplele vindecari care se intampla oricum spontan in primul rand pentru ca ai venit aici...sa fii cu noi.

Va fi o seara minunata in care vom discuta despre: cele 7 puncte esentiale pentru autovindecare, cele 3 terapii naturale in concordanta cu fiinta noastra: Fitoterapia Homeopatia si terapia prin Biorezonanta si veti primi informatii legate de ce este si cum se alcatuieste un plan de sanatate personalizat

Daca tu te vindeci si eu ma vindec. Impreuna putem!

Data: 28 februarie 2017, ora 18:00 - 20:00

Locația: Seminarul Teologic Liceal „Sfântul Iosif Mărturisitorul" Baia Mare, str. Progresului nr. 43

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: