Cat de importanta este atitudinea ta pentru tine? Atitudinea potrivita te poate ajuta sa obtii succesul, atat cel personal, cat si cel profesional. Fiecare dintre noi avem undeva in noi semintele succesului. Tot ce trebuie sa facem este sa le cultivam, sa le udam, sa le hranim si asa vor incepe sa creasca. Totusi, de ce uneori este o provocare atingerea succesului si a potentialului real din noi? Unul dintre principalele motive este atitudinea, care este o reflectie a imaginii noastre de sine.

Trebuie sa vedem in noi valoare ca sa ne conferim valoare noua insine.
Henry Ford spunea "Fie ca crezi ca poti, fie ca crezi ca nu poti, ai dreptate oricum". Nu felul in care suntem ne tine pe loc, ci ceea ce credem ca nu suntem.

Numele meu este Oana Yucel si sunt formator acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, trainer, coach, public speaker certificat John Maxwell Team Romania, manager Resurse Umane si fondatoare a firmei de training si coaching, YEAP, You Easy Achieve Potential. Abia astept sa ne cunoastem si sa descoperim impreuna ce inseamna sa avem atitudinea potrivita pentru a obtine succesul si cum sa construim o imagine de sine puternica.

Data: 4 februarie 2020, ora 18:00-20:00

Locația: Str. Ion Lahovari, nr. 158

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 30 lei, pentru susținerea acestui proiect adresat comunității. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: