Suntem nascuti sa ascultam. De fapt, in primii nostri ani din viata doar ascultam. Si o facem asa de bine incat cei din jur se minuneaza in continuu de curiozitatea noastra insatiabila si de incredibila capacitate de a absorbi. A asculta cu adevarat este o superputere, pe care va invit sa o redescoperim impreuna in cadrul acestui workshop!

Ascultarea activa ne ajuta sa ne cunoastem si sa ne intelegem pe noi insine, dar si pe ceilalti, sa cream relatii bazate pe autenticitate si respect, sa ne distantam de tendintele de a judeca sau de a dori sa avem dreptate cu orice pret.

'Majoritatea dintre noi nu ascultam pentru a intelege, ci pentru a raspunde' Stephen R. Covey

Mircea Samoila

De 16 ani traiesc si calatoresc in tari in curs de dezvoltare din intreaga lume pentru a initia, organiza si coordona proiecte de dezvoltare internationala. Traind si muncind alaturi de oameni de toate culorile, religiile sau etniile in tari precum Ghana, India, Samoa, Myanmar, Madagascar, Tanzania sau Cambogia (si altele), am invatat ca nu exista un singur mod 'corect' de a 'trai' si ca ceea ce numim 'diferente' sunt mai asemanatoare decat am putea crede.

Sunt manager, trainer, coach, profesor de meditatie, Tango Argentinian si jurnalism; Consider ca superputerea mea este de a integra astfel de domenii - uneori foarte diferite - pentru a crea noi sensuri si valori.

Pe facebook ma gasiti aici: https://www.facebook.com/mircea.samoila.5

Data: 12 februarie 2019, ora 18:00-20:00

Locația: Casa Junilor, Str. Prundului, Nr. 1

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: