De aproximativ doi ani sunt fascinată de corpul uman și mesajele lui care sunt atât de clare și totuși atât de rar le luăm în serios.

Anul trecut, am avut parte de o experiență care mi-a schimbat percepția asupra vieții și asupra corpului nostru, care consider acum că are o inteligență a lui, proprie.  Am avut cancer și din momentul în care am acceptat ce mi se întâmpla și mi-am ascultat corpul, tratându-l cu respect și iubire, fiind atentă la gândurile și emoțiile mele, vindecarea a început să se producă.

Vreau să împărtășesc cu tine experiența mea și pentru că nu vreau să rămânem la nivel de teorie, ți-am pregătit o serie de exerciții utile. Nu am să-ți dau răspunsurile  eu, însă te voi ghida și le vei găsi singur, în tine.

Practic, vei vedea care sunt lucrurile cărora nu le acorzi atenție, cum poți să accepți ceea ce pare de neacceptat și cum te poți orienta spre interior pentru a găsi răspunsurile pe care le cauți și de ce tu ești cel care alege să treacă prin anumite experiențe. Vom face exerciții, ne vom juca și vom avea și o meditație.

Ești responsabil pentru viața ta, iar puterea este în mâinile tale! Sunt curioasă ce resurse descoperi în tine și ce răspunsuri primești.

Te aștept cu drag! 

Invitat: Raluca Muresan

De meserie psiholog și coach, fondatoarea site-ului Entuziasm.ro,  susține că vocația ei este dragostea pentru oameni.  Crede cu tărie în iubire, joc, umor și poate explica lucruri complicate într-un limbaj simplu. 

Data: 10 martie 2015, ora 18:30-20:30

Locatia: Biblioteca Octavian Goga, Calea Dorobantilor nr.104, et.7

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine. 
Înscrieri aici: