Invitate Corina Săvian - pian și Stela Danciu - vioară

Corina: Am ales acest titlu ca subiect de discuție fiindcă noi oamenii de rând nu putem trăi fără artă, fie ea teatru, film, muzică, pictură sau dans. În secolul 21 al vitezei femeie fiind este foarte greu să-ți păstrezi valorile și creativitatea fiindcă se promovează nonvalorile și totul este fals și superficial. Din perspectiva mea femeia ar trebui să se preocupe în primul rând de lucrurile și spațiul ei interior adică de suflet. Muzica este pentru a (re)trezi în sine și în cei care ne ascultă pasiunea și dragostea pentru sublim și frumos.

Stela: Muzica este cea mai înaltă formă de magie care poate transfigura realitatea. Spiritul actului artistic naște energia magică. Latura incandescentă a oamenilor de arta e, în primul rând creativitatea, în nenumăratele ei forme.

Meseria mea este și pasiunea mea de o Viață. Vioara m-a ajutat sa trec prin perioadele mele de cumpănă și să văd altfel viața. Din perspectiva mea femeia secolului 21 ar trebui sa fie mult mai conectată cu universul și cu tot ceea ce înseamnă viața și frumosul. Noi femeile ar trebui să fim ambasadoare a frumosului și a vieții noastre și sa transformam totul într-o artă, de la cum ne îmbrăcăm, vorbim și mergem.

Vă așteptăm la o Seară pozitivă altfel să ne bucurăm împreună de acordurile pianului și ale viorii. Motto-ul serii și al nostru este: prin muzica se celebrează viața, ea ne oferă acea plăcere minunată de a putea transmite și împărtăși momente magice, în afara timpului.

Data: 17 martie 2020, ora 18:00-20:00

Locația: Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu", Bld. Transilvania, Nr. 3, Et. 1

Dragi prieteni Ne confruntăm cu o situație care necesită precauție, responsabilitate și calm.

În acest context și datorită a tot ceea ce se întâmplă la nivel mondial, implicit și în țara noastră toate evenimentele programate în cadrul Proiectului Seri Pozitive în luna martie, vor fi anulate urmând să ne reîntâlnim cel mai devreme în luna aprilie. Vă sugerăm să rămâneți calmi, responsabili și să respectați indicațiile autorităților.

Dacă simțiți, vă invităm să medităm împreună!

https://soundcloud.com/user-395460742/meditatie

Vă mulțumim tuturor!

Cu drag, Echipa Schimbare Pozitivă

https://schimbarepozitiva.ro/