„Art terapia Phronetik® ne arata un drum pe care individul nu se mai confrunta cu sine ci se compune cu sine, se regaseste si traieste în aici şi acum, dand expresie propriei sale fiinte și realizandu-si propria natura." Irmgard Maria Starke

Numele meu este Magdalena Smolinschi si sunt psihoterapeut sistemic, facilitator de Constelații Familiale și art terapeut Phronetik® in specializare.  Art terapia m-a gasit pe mine cel putin în aceeasi masura in care am pornit eu în cautarea ei.

Am impletit de multe ori în cabinet conversatia terapeutica cu desenul și pictura, ca modalitati alternative de exprimare. Am observat si experimentat felul în care ele ne ajuta să comunicam si altfel decat verbal, sa depasim stresul, sa ne exploram emotiile precum si diferite aspecte ale experientelor sau personalitatii noastre.

A urmat apoi o alta etapa, fireasca pentru mine, aceea a formarii în art terapie. Am descoperit astfel, cu uimire și incantare, miscarea vietii și campul Phronetik® .  Am accesat modul, profund și bland in acelasi timp, în care arta ne poate insoți în drumul nostru catre centru, ajutandu-ne să ne eliberam fluxul vital, sa ne recuperam energia si puterea originara.

Timp de doua ore vom explora impreună cum functioneaza art terapia. Mai intai povestim, apoi ne familiarizam cu materialele după care, daca dorim, le folosim. Apoi povestim din nou. Cel mai important este să stii ca în art terapie nu ai nevoie de vreun „talent la desen", nu este vorba de bine sau rau, de frumos sau de urat. Este vorba despre a ne da voie sa cream, sa exploram, sa experimentam, despre a veni mai aproape de noi insine si de fortele vindecatoare din interiorul nostru.

Te astept cu drag!

Data: 04 Decembrie, orele: 18:30 - 20:30

Locatia: Centrul Dianthis, Str. Brândusa nr. 2 (din Podul de Fier, pe str. Eternitate spre Aeroport, prima la stânga)

PENTRU O MAI BUNÂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, INAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: