"Arta șterge din suflet praful vieții de zi cu zi." Pablo Picasso

Art-terapia accesează prin formă și culoare lumea sensibilă și profundă a potențialelor. Folosește limbajul universal al imaginii și reactivează structura radială, naturală, a minții. Reorganizând harta mentală a vieții și a sinelui, emoțiile reziduale, convingerile și așteptările nerealiste sunt aduse la suprafață și eliberate.

Atunci când mintea noastră este educată să privească viața liniar, ne îngrădim existența și ne limităm experiențele prin convingeri rigide, percepții limitate și idei preconcepute. Rămânând prinși în același tip de experiențe, putem rata potențialul nostru de a fi și șansa de a evolua.

În mod natural, evolutiv, emisfera dreaptă este prima activă, în jurul vârstei de 18-24 luni începând să se activeze și emisfera ștangă. În mod ideal, pentru o viață emoțională sănătoasă este de dorit ca deciziile, schimbările, să fie inițiate de emisfera dreaptă, iar cea ștangă să fie implicată în procesarea acestei direcții și în găsirea de soluții pentru implementare.

Lucrând cu mandalele, aducem echilibru între masculin și feminin, între rațiune și simțire, întrucât întregul creier este stimulat: emisfera stângă prin construirea structurii, prin liniile ce dau contur, iar emisfera dreaptă prin culoare, prin conținutul ce vine să umple forma.

Invitata acestei Seri Pozitive este Ramona Gherasim, psiholog, formator acreditat ANC, coach și teacher trainer NLP, cu formare în art-terapie adleriană, mandale de lumină, psihopedagogie Gifted, terapie florala Bach,  terapie Theta, cu experiență de 10 ani în lucrul cu oamenii pentru creștere și dezvoltare personală.

Mai multe despre Ramona Gherasim, aici: www.viatainrezonanta.ro

Participând la această Seară Pozitivă vei descoperi și experimenta principiile de bază ale art-terapiei și mandalelor de lumină, într-o calatori de redescoperire prin puterea intuiției și a creativității.

Data: 5 IULIE 2016 ora 19.00 - 21.00

Locația: Fitoceainaria San The SanThe Fitoceainarie, str. Lipscani, nr. 104

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ti intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

 

Înscrieri, aici: