Arhitectura Relatiilor

Te invitam sa exploram impreuna, intr-un mod dinamic si simpatic, felul in care putem sa ne jucam cu designul relational - asemenea unui arhitect care cocheteaza cu liniile, sobre sau fluide, ale viitoarelor sale opere de arta arhitecturala.

Te invitam sa iesim din tiparele obisnuite si sa redescoperim libertatea de a crea orice, inclusiv relatii, adaugand un plus de valoare si savoare vietii.

Asadar, daca:

- vrei relatii mai speciale
- vrei sa te cunosti mai bine
- vrei sa stii mai multe despre oameni
- iti doresti sa te simti foarte confortabil in ceea ce priveste interactiunea cu cei din jur...

ia-ti cu tine plansa mentala de desen, penelul istetimii si radiera emotionala si, cu un maxim de atitudine creativa, vino sa ne relaxam invatand despre Arhitectura Relatiilor impreuna cu invitata noastra Carmen Todor - psihiatru, trainer & coach, autor - conduce de multi ani cursuri, seminarii si formari dedicate dezvoltarii personale si de business, transformative si inovatoare. Este presedintele Asociatiei Romane de NLP si al Societatii Romane de Coaching. 

Va invitam la intalnirea cu Carmen Todor marti, 4 decembrie intre orele 18:30-20:30.

Locatia: Biblioteca Octavian Goga, Calea Dorobantilor nr.104, et.4.

La sfarsitul intalnirii, participantii sunt invitati sa lase o DONATIE, atat cat considera ca a valorat informatia pentru ei si in felul acesta contribuind la sustinerea activitatilor ASOCIATIEI SCHIMBARE POZITIVA.