Dintre toate relatiile interumane, relatia conjugala este cea care genereaza cele mai mari conflicte si cele mai intense reactii emotionale. Cu cat te apropii mai mult de celalalt, cu atat ies la suprafata emotii reprimate, neintegrate, tot ce este ascuns cu grija.

Momentele de criza conjugala sunt, insa, ca niste rascruci. Acestea conduc fie spre divort, producand suferinta partenerilor si copiilor, fie catre o dezvoltare a cuplului cat si a celor doi parteneri, acestia devenind mai apti sa se iubeasca necondi]ionat si sa- si accepte imperfectiunile. 

Gestionate corect, aceste rascruci,  duc cuplul intr-o alta etapa, net superioara, in care conflictele vor fi sporadice si de intensitate mult mai mica, catre o relatie bazata pe intelegere, empatie, complementaritate.

Sunt Dana Chiorescu, psiholog - psihoterapeut de orientare experientiala, cu specializare in terapie de cuplu, si va invit sa descoperim impreuna calea spre o viata de cuplu armonioasa la o nouă Seara Pozitivă

Data: 6 iunie 2017 ora 18:00-20:00

Locatia: Oldies Pub&Lounge, Str. Comisia Centrala, Nr. 11

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: