"Nici un element pe care-l consumăm nu este aşa  important ca APA" afirmă Dr. Dave Carpenter (America) în cartea  Schimbă-ţi apa...Schimbă-ţi viaţa!

De ce este apa aşa de importantă ?

APA este matricia vieţii, creată de Dumnezeu înaintea luminii. Ea primeşte energie şi informaţie din univers şi o transmite organismului uman.

APA este o substanţă miraculoasă, deoarece este singura de pe Pământ ce are 4 faze: solidă, lichidă, gazoasă şi cristalină, fiind cel mai bun solvent. 

Apa este deci cea mai mare bogaţie a UMANITĂŢII.

Prezintă: Nicu Dragoş Ionel,  Jurnalist + Editor + Reprezentant al Companiei Enagic din Japonia - Apa KANGEN. Este absolvent al Facultaţii de Jurnalism 1986 şi a Facultăţii de Drept 1996 Bucureşti. A activat ca jurnalist pană în 1989 iar apoi a înfiinţat Editura STUDIA publicând alaturi de alţi autori -  cărţi, albume, monografii, reviste, volume artistice, literare, ştiinţifice, etc.

Preocupat mereu de o viaţă sănătoasă are cateva principii de gandire pozitivă şi sănătoasă pe care doreşte să le prezinte şi celor interesaţi de o astfel de viaţă.

https://www.facebook.com/ionelnicu.dragos

Data: 5 decembrie 2017 ora 18:30-20:30

Locatia: Biblioteca Județeană Octavian Goga, Filiala Mărăști, Calea Dorobanților nr. 104 Parter

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru sustinerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: