Trăim vremuri în care orice facem, în orice domeniu al vieții noastre, doar rezultatul contează. De aceea toată atenția și efortul nostru de a atinge un anumit obiectiv sunt analizate în termeni de eșec sau succes. Societatea nu percepe sau nu acceptă calea de mijloc, nu pune accent pe procesul și efortul în sine de a ajunge la obiectiv cu pași mai mici și a recompensa acest aspect. Există doar două variante: ori ești bun, ori nu ești. Cu alte cuvinte ai reușit sau ai eșuat.

Valoarea ta ca om este percepută de societate prin prisma rezultatelor obținute. Ai succes ești valoros, n-ai succes nu ești și astfel presiunea de a reuși este prezentă încă din copilărie și se menține și la vârsta adultă. Consecințele acestor presiuni sociale au un impact negativ asupra oamenilor, aducând în prim plan epuizare, încredere scăzută în propria persoană și altele. 

Sunt Delia Danea, psiholog, psihoterapeut și te aștept cu drag și bucurie la o întâlnire în care vom înțelege mai bine ce înseamnă anxietatea ca termen general și apoi specific vom discuta despre anxietatea de performanță: ce este, cum apare, ce stă de fapt în spate ei și ce putem face să nu o mai resimțim atât de puternic în viețile noastre.

Data:  23 octombrie2018, ora 18:00 - 20:30

Locația: Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu", Bld. Transilvania, nr. 3

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea proiectului. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: