Asociaţia Schimbare Pozitivă oferă un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii şi experienţă, discuţii pe tematici bine definite, conduse de oameni care au experiență de viață și care te inspiră spre a face schimbări pozitive în viața ta.

Serile pozitive sunt Seri de dezvoltare personală, socializare și încărcare cu energie pozitivă, în care invitații care vor ține prezentări sunt oameni din comunitate și astfel sunt valorizați și evidențiați oamenii care facilitează schimbarea mentalităților în comunități, aducând plus valoare acesteia. 

Cu siguranţă fiecare dintre noi a simţit la un moment dat nevoia de a găsi niște răspunsuri la o anumită problemă și i-ar fi prins bine să interacționeze cu cineva care a depășit o situație asemănătoare și care îl poate inspira. Noi iți oferim șansa de a fi în preajma unor oameni care te vor impulsiona spre a avea viața pe care ți-o dorești. 

Căutăm coordonatori pentru orașele: ALBA IULIA, ARAD, BACĂU, BISTRIȚA, IAȘI, RÂMNICU VÂLCEA, SLOBOZIA, SUCEAVA, TIMIȘOARA, TÂRGU MUREȘ, TURDA, TULCEA în alte orașe din țară, altele decât cele enumerate și care nu se regăsesc în lista cu orașele în care proiectul se desfășoară deja. 

Lista cu orașele în care Serile Pozitive de desfășoară deja, o găsiți aici http://www.schimbarepozitiva.ro/seri-pozitive/

Dacă te afli în oricare oraș ÎN AFARA celor menționate și îți dorești să aduci schimbarea pozitivă în comunitatea ta, te așteptăm cu drag în Echipa Schimbare Pozitivă!

Ce căutăm?

- persoane motivate care cred în dezvoltarea personală, au trecut prin schimbări și vor să contribuie prin ceea ce fac la a ajuta oamenii să se redescopere.

- persoane organizate, cu spirit de inițiativă care să aibă timpul necesar coordonării și desfășurării în bune condiții a evenimentelor programate.

Ce atribuții îți revin?

Organizarea o dată sau de două ori pe lună a Serilor Pozitive: găsire speakeri, găsire spațiu de desfășurare a evenimentelor programate, gestionarea și administrarea grupului facebook specific pentru fiecare oraș în parte, promovarea evenimentelor programate, completarea unor rapoarte specifice după fiecare eveniment desfășurat.

Ce îți oferim?

Te formăm în spiritul "schimbării pozitive" și vom fi alături de tine pas cu pas. Vei beneficia GRATUIT de expertiza oricărui membru Schimbare Pozitivă. (coaching, workshopuri, consultanță)

Dacă vei dori să inițiezi anumite workshopuri cu tematică în care ai experiență și cunoștințe, noi te vom susține.

Vrei să fii și tu alături de noi?

Trimite CV-ul și o scrisoare de motivație la adresa: office@schimbarepozitiva.ro. 

Pentru informații suplimentare, ia legătura cu Delia Danea - Coordonator național proiect "Seri Pozitive" la adresa: info@deliadanea.ro

Te așteptam să faci parte din Echipa Schimbare Pozitivă!