Așa cum alegem să ne antrenăm corpul este  necesar să alegem să ne antrenăm mintea, prin diverse metode de dezvoltare personală. Coaching-ul este una dintre aceste metode care presupune să ajuţi oamenii să vadă lucrurile și altfel și să-și îndeplinească obiectivele. De fiecare dată, cu fiecare client, descoperim ceva nou sau conștientizăm ceva despre noi, care ne face să ne pun întrebări și să ne dăm răspunsuri noi.

Fiecare dintre noi își cunoaște probabil deja vocea interioară, care de cele mai multe ne încurcă atunci când vrem să comunicăm, să luăm o decizie în mod obiectiv sau când încercăm să vedem o situație sau o problemă prin ochii altcuiva.

De aceea vom lucra practic câteva metode, astfel încât să simțiți voi înșivă efectele lor și să le puteți folosi oricând doriți.

Mintea noastră are rolul de a ne proteja, este "gardianul" nostru și pentru a îndeplini acest rol găsește nenumărate metode de a ne pune bețe în roate, de a nu ne lăsa să facem ceva nou sau în alt mod decât eram obișnuiți. Dar în spatele minții suntem noi, EU-l conștient care poate "educa" mintea să funcționeze în folosul și sprijinul nostru.

Sunt Christa Lassel şi sunt trainer și coach cu diplomă de life & business coach și în curs de acreditare NLP Practitioner. Îmi place să descopăr moduri noi de a deveni flexibilă și ce se întâmplă atunci când o fac. Te aştept să vedem împreună cum ne putem antrena mintea să lucreze pentru noi.

Așadar, ce vom face împreună în acest scop?

Vom vorbi despre cum și își antrenează fiecare dintre voi mintea - motivație și metode 

Ne vom antrena flexibilitatea prin perspectiva 360 grade 

Vom oferi minții alternative la discursul nostru interior 

Vom accesa resurse de comunicare printr-un joc interactiv 

La sfarsitul serii vom avea şi o tombolă cu premii speciale oferite de oameni din comunitate.

Data:
28 februarie 18:30-20:30
Locatia: Centrul Fericirii, Str. 15 Noiembrie, nr 44

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ti intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: