Sunt Laura Grecu, nutritionist-dietetician licentiat, absolventa a Facultatii de Nutritie si Dietetica din cadrul UMF "Iuliu Hatieganul" Cluj-Napoca si te invit la o seara in care sa daramam mituri: mituri despre alimentatia sanatoasa, mituri despre diete, mituri despre slabire.

Nu de putine ori am intalnit oameni carora le era frica de stilul de viata sanatos. De ce? Pentru ca trebuie respectat toata viata. Suna infricosator cand ai in minte dietele chinuitoare de pe internet. Dar daca v-as spune ca alimentatia sanatoasa inseamna: cartofi cu carne si salata, paine cu ou si spanac scazut, paste cu branza si rosii, inghetata sau prajitura? Despre cum sa integram alimentele preferate intr-o alimentatie sanatoasa ca sa slabim, sa ne mentinem sau sa ne ingrasam si despre care este diferenta intre alimentatia sanatoasa si alte diete la moda vom vorbi la intalnirea din 27 martie.

Data: 27 martie 2018, ora 18:00 - 20:00

Locația: Andy's Caffe, Strada Dr. Ion Raţiu, Nr. 69

(Consumația NU este inclusă)

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: