CINE SUNT?

IULIA MOVILĂ - antreprenor, deținător laboratorul  de cofetărie -„Brioșa Mov", mamă.

Absolventă a Colegiului Gheorghe Vrânceanu -șefă de promoție, 2000, absolventă a Facultății de Litere, Al.I. Cuza, Iași, specializarea spaniolă-latină, și a programului de master Studii Europene și Dezvoltare Regională.

Timp de  10 ani m-am ocupat de traduceri, având propria firmă de traduceri și interpretariat, un domeniu destul de satisfăcător din punct de vedere financiar, însă am constatat că această muncă nu mă mai reprezintă și nu mă mai împlinește sufletește, așa că am luat decizia radicală de schimbare completă a profesiei.

Dacă vrei să faci o schimbare în planul profesional, sau  te afli în căutarea unei surse de inspirație, a unui imbold, dacă vrei să cunoști pașii necesari care au făcut posibilă trecerea de la idee, la cea de planificare, implementare a experienței mele de a deveni antreprenor, este și pentru tine!

Schimbarea domeniului profesional, calea antreprenoriatului pot deveni o realitate, o reușită, atunci când există pasiune, entuziasm,  viziune, asumare, sacrificii, inclusiv nopți nedormite..

Cum îți dai seama că te afli într-un moment în care simți că trebuie să faci o schimbare profesională?, care sunt ingredientele succesului care pentru mine au funcționat?, care sunt sursele de satisfacție și pașii pentru obținerea excelenței?

CÂNDMarți, 17 iulie, ora 18:00-20:00

UNDE? The Mansion Bacău, str. Vasile Alecsandri, nr.8, Bacău.

Consumația recomandată este de 15 ron/persoană și nu este inclusă în eveniment.

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: