"Un moment de reculegere pentru toți cei care au suferit și încă mai suferă pe urma alcoolismului...."

"Sunt Andi - dependentă şi codependentă. AA - Alcoolicii Anonimi sunt o comunitate de bărbați și femei care își împărtășesc experiența, puterea și speranța în scopul primordial comun de a rămâne abstinenți și de a ajuta și pe alți alcoolici să ajungă la abstinență. Al-Anon este comunitate de bărbați și femei care își împărtășesc, în camera alăturată, experiența, puterea și speranța în scopul sprijinirii familiilor și prietenilor alcoolicilor." Andrea Veres (Andrea Romaniuc) - psihoterapeut adlerian

Aşa funcţionează metoda noastră. Dacă suntem meticuloşi în această fază a dezvoltării noastre,  vom fi  uimiţi de rezultate înainte de a parcurge  jumătatea drumului. Aşa cunoaştem  o nouă libertate şi o nouă fericire. Cei 12 Pași ai Alcoolicilor Anonimi sunt o sumă de principii, de natură spirituală, care, dacă sunt practicați ca mod de viață, pot elimina obsesia de a bea și îi conferaă suferindului capacitatea de a-și reface personalitatea, de a fi fericit și util. Deși cei 12 Pași au fost destinați în speță membrilor AA, mulți prieteni ai AA-ului consideră că aceștia ar putea interesa și și-ar găsi aplicare și în afara Comunității AA. Mulți oameni non alcoolici, declară că, urmare a practicării celor 12 Pași AA, au fost ajutați să înfrunte alte dificultăți ale vieții. Ei consideră că cei 12 Pași pot însemna mai mult decât numai abstinența împlinită pentru băutorii problemă și văd în acești Pași o cale către traiul fericit și eficace pentru mulți, alcoolici sau nu.

Așa a funcționat pentru mine. "Promisiunile" programului în 12 pași au luat formă concretă în viața mea. Am cunoscut libertate și fericire altfel decât mi le imaginasem. Într-un mod realist, neiluzoriu, simplu.

Vă invit la o seară în care să cunoaștem alcoolicii - persoanele dependente - altfel. În care să cunoaștem altfel DEPENDENȚA ca BOALĂ și ALCOOLISMUL ca una din manifestările ei multiple și ce înseamnă RECUPERARE ÎN 12 PAȘI. Un altfel frumos și clar. O seară în care să ne cunoaștem și să ne recunoaștem și pe noi înșine.

Data: 27 SEPTEMBRIE 2016, ora 18:00-20:30

Locația: Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu"(Casa de Cultură a Sindicatelor), Et. 1

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: