Adolescenta este perioada marilor transformari biologice, psihologice si sociale. Este tranzitia de la stadiul de copil la cel de adult si, ca orice perioada de tranzitie, este caracterizata de mari tulburari, de mari lupte interioare. Venind din universul protejat al copilariei, o perioada profund securizata si securizanta pentru majoritatea indivizilor, in care copilul functioneza mai mult ca extensie a parintilor, confruntarea cu demonii vietii de adult nu e deloc usoara.

Intelegerea acestor modificari care intervin in viata unui adolescent, cat si o relationare eficienta cu acesta, il pot ajuta sa parcurga un drum pozitiv catre o viata productiva pe toate planurile. Adolescenta nu este doar o perioada peste care sa trecem, ci este o etapa a vietii care trebuie atent cultivata.

Sunt Ana Maria Carjan, asistent social si va invit sa privim impreuna spre orizonturile pline de promisiuni ale copiilor nostri.

Data: 27 februarie 2018 ora 18:00-20:00

Locatia: Oldies Pub&Lounge, Str. Comisia Centrala, Nr. 11

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: