Avem placerea sa va anuntam cea de-a treia intalnire cu "Serile pozitive", un eveniment gandit pentru oameni, pentru simtirile lor. Un eveniment care deja la Cluj se intampla de doua ori pe luna, sub bagheta magica a Asociatiei Schimbare Pozitiva, initiator al acestor evenimente, iar la Bucuresti cu ajutorul echipei Harmony Group.

Am avut alaturi de noi oameni dragi si plini de pozitivism care ne-au vorbit despre Puterea intentiei, mai intai, apoi despre Emotia Iubirii si, intr-un parcurs logic si natural am ajuns cumva la una dintre esentele fiintei umane: ADN-ul, secretul Luminii interioare. A fost o tema care s-a intalnit si cu schimbarea locatiei, ajungand la Restaurantul Omra Elias, un restaurant vegetarian situat in centru Bucurestiului foarte aproape de Piata Victoriei.

Pentru evenimentul in sine, pentru efortul depus de cei implicati in organizare si pentru gazda noastra Restaurantul Omra, sunteti invitati sa donati cat considerati ca a valorat informatia pe care ati primit-o.

Tema pe care o abordam in seara de 16 aprilie de la ora 19:00 este:

ADN - Secretul autovindecarii

La inceputul anilor 1950, doi oameni de stiinta, impinsi de curiozitate, au vrut sa stie ce se ascunde in partea intunecata a celulei : in nucleu. Acolo, in intunericul negru ca smoala, a fost descoperita ....LUMINA.

"Şi a zis Dumnezeu: "Să fie lumină!" Şi a fost lumină." (Facerea 1,3).

In interiorul fiecarei celule din interiorul nostru exista LUMINA. Acesta este ADN-ul nostru.

Pe 16 aprilie, te invit sa afli cum noi, purtatorii de lumina, ne putem gasi vindecarea in interior !

Cine sunt eu ? Delia Popa - consilier nutritie si specialist raw-vegan, am fondat <<HRANATATE>>, concept prin care doresc sa impartasesc tuturor, intr-o maniera holistica, „retete" de hrana pentru toate planurile fiintei noastre: fizic, emotional, mental si spiritual, asigurandu-ne astfel sanatatea.

Am pornit pe calea unui stil de viata sanatos in urma unei frumoase intamplari, cand ma aflam intr-un moment de cumpana si ma rugam sa mi se arate calea pe care trebuie sa o apuc. In acea perioada, aflandu-ma intamplator la o expozitie, am extras dintr-un bol cu proverbe un proverb indian : "Mergi pe calea faurita de oamenii intelepti !". Din acel moment, am gasit raspunsul la toate intrebarile mele si am inteles ca trebuie sa pasesc, alaturi de toti oamenii, pe calea faurita de oamenii intelepti : SANATATEA FIINTEI NOASTRE !

Asadar va asteptam in data de 16.04.2013 de la ora 19:00 sa exploram secretele luminii interioare care se traduce in interiorul elicoidelor minunate ale ADN-ului, sa devenim acizi nucelici si proteine ce fixeaza lumina in materie, sa fim interfata dintre subtil si fizic.

Asteptam inscrierile voastre in formularul de mai jos.

Multumim si va asteptam cu drag!  Mentionez ca numarul de locuri este limitat asa ca va rugam sa confirmati prezenta la eveniment."