Un stil de viata sanatos este primordial pentru vitalitatea si longevitatea noastra.

Felul cum gandim, dormim, ne alimentam ne fac sa ne simtim tineri, indiferent de varsta. Din contra, civilizatia moderna in care suntem mereu pe fuga, mancam din picioare, dormim cand apucam, suntem inconjurati de aparatura electronica la tot pasul, ne fac sa imbatranim prematur. Este ceea ce numim varsta metabolica.

Ma numesc Valy Ilies, am absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie Gr. T. Popa din Iasi, in anul 2003, am urmat rezidentiatul in specialitatea medicina de familie, dar nimic din ce invatasem pana atunci nu ma implinea complet pentru a aborda pacientul asa cum stiam eu ca este necesar. Eram intr-un moment de cautari, cand am gasit un afis de cursuri in medicina alternativa, si asa a inceput aventura: mai intai Ayurveda (medicina traditionala indiana), pe care am urmat-o cu multa pasiune timp de 5 ani, in paralel am inceput un curs de masaj si reflexoterapie, apoi un master in psihoterapie si formare in terapie de familie si de cuplu, iar in 2006 am ajuns le ceea ce, cu adevarat, a incununat toate cautarile mele de pana atunci: formarea in acupunctura si medicina traditionala chineza.

Prima plecare in China, in 2008, a deschis cu adevarat calea spre ceea ce constituie destinul meu: acela de a trata intr-un mod complet si complex omul, cu multa compasiune, daruire si iubire. 

Astazi, pe parcursul a doua ore, va voi impartasi cateva idei simple despre ceea ce inseamna un stil de viata sanatos, care sa ne ajute sa ne mentinem energia si vitalitatea. Este modul de viata pe care eu personal l-am adoptat in urma cu 15 ani, pentru ca, inainte de a-i vindeca pe altii, este necesar si important sa fii intr-o permanenta dezvoltare personala si profesionala, sa lucrezi foarte mult cu tine insuti, ca terapeut, sa-ti constientizezi defectele si sa scoti mai intai toata „murdaria" din tine, pana la a deveni LUMINA, pentru ca apoi sa poti intelege nevoile pacientilor, sa intelegi prin ce trec in procesul de vindecare, astfel incat calitatea actului terapeutic sa fie pe masura.

Va astept cu multa iubire sa invatam impreuna sa traim sanatos si armonios!!

Data: 06 Noiembrie, orele: 18:30 - 20:30

Locatia: Centrul Dianthis, Str. Brândusa nr. 2 (din Podul de Fier, pe str. Eternitate spre Aeroport, prima la stânga)

PENTRU O MAI BUNÂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, INAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: