Despre Florin-Marius UNGHEANU, pe foarte scurt:

Sunt o persoană energică, visătoare și cu un simț al umorului foarte bine dezvoltat. Sunt pasionat de dezvoltare personală și de metode non-formale de educație. Iubesc învățarea prin joc. Cred în ideea de provocare și gândire diferită.

Sunt formator/trainer, Master Practitioner NLP, Competent Communicator (titlu acordat de Toastmasters International), membru în clubul de vorbit in public Toastmasters Constanța. Organizez workshop-uri, training-uri și bootcamp-uri tematice de dezvoltare personală pentru copii, tineri și adulți.

În prezent lucrez la înființarea unui ong care are ca scop promovarea unei educații practice și creative care depășește granițele educației tradiționale.

Prezentare workshop:

Situațiile conflictuale sunt un fenomen aproape omniprezent în unitățile de învățământ! Fie că sunt manifestate în relațiile profesor-elev, profesor-părinte sau elev-elev, conflictele pot afecta stările emoționale și fizice ale celor implicați.

Dacă ești cadru didactic, consilier școlar, parinte sau elev, cu siguranță cunoști acest fenomen. Dar oare este suficient? Cum anume acționezi eficient pentru soluționarea conflictelor școlare?

Marți, 5 nov 2019, ora 18:00, te invit să descoperi modalități non-formale de soluționare a conflictelor școlare.

Workshop-ul este 100% practic și se adresează atât cadrelor didactice și consilierilor școlari, cât și părinților, elevilor și altor persoane preocupate de soluționarea conflictelor școlare.

Alegi să rămâi pasiv? Sau acționezi în vederea soluționării conflictelor?

Tu cum îți rezolvi conflictele?

Data: 5 noiembrie ora 18:00-20:00

Locația: Str. Ion Lahovari, nr. 158

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect adresat comunității. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: