Ce este Access Bars pe scurt?

Este o serie de instrumente care pe mine m-a cucerit prin simplitate si rezultate rapide. 

Este o serie de instrumente care ne ajuta pe toti cei implicati sa traim o viata mai constienta si plina de posibilitati.

Cum functioneaza?

Prin atingerea a 32 de puncte de presopunctura situate pe cap ce definesc „barele" se creaza spatiu in viata noastra pentru noi experiente si posibilitati. Punctele de vedere incep a se schimba, iar vechile convingeri se elibereaza.

Intr-o sesiune de terapie se obtine in primul rand relaxare, o stare poate neatinsa de multa vreme de o parte dintre noi, eliberare de tensiuni pe umeri si cap, ameliorarea migrenelor, si, in functie de fiecare persoana in parte, multe alte beneficii, ca optimism sau imbunatatirea starii emotionale.

Ce am obtinut eu prin aceasta metoda?

Ceea ce mi-am dorit: claritate, puncte de vedere noi, usurinta in decizii si constienta. 

Va invit cu drag pentru a va impartasi experienta mea cu aceasta tehnica.

Pe Ana Irina Dancescu, mamica de 6 ani, creator de activitati libere pentru copii si parinti si practician de Access Conciousness Bars din luna martie 2016, o gasiti pe facebook: https://www.facebook.com/irina.iancu.568

Lasă-te inspirat(ă) de povestea noastră!

Data: 28 martie 2017, ora 18.00-20.30

Locația: Centrul Educational RAMI KIDS, Strada Ion Creanga, nr 8, Ploiesti

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: