Imaginează-ți cum ar fi dacă cineva ar putea apăsa un buton și ar opri acea voce din capul tău care-ți spune că nu ești suficient de bun sau că nu poți realiza ceea ce visezi? Orice limitări pe care le creezi în viața ta sunt legate de gândurile, ideile, atitudinile, deciziile și convingerile tale.

Access Bars este o modalitate manuală de atingere delicată introdusă de Gary Douglas la începutul anilor 1990. Constă din 16 bare de energie care trec prin și în jurul capului. Prin apăsarea ușoară a punctelor de bars începi să cureți ceea ce este blocat și te împiedică să crezi că poți avea viața care ai știut întotdeauna că este posibilă.

Unul dintre elementele care îți schimbă viața și care se produce natural în timpul fiecărei sesiuni de Access Bars este legat de a primi. Cât de des ne abandonăm, renunțăm la barierele noastre, pentru a-i permite unei alte persoane să ne dăruiască cu adevărat? A învăța să primești este cheia pentru a invita mai mult din ceea ce ceri în viața ta. Access Bars facilitează primirea, altfel decât orice altă modalitate din acest realitate.

Sunt Roxana Maria Baciu, Facilitator Access Bars, și te aștept să petrecem o seară complet diferită, despre cum se simte să fim în întrebare.

Data: 12 martie 2019 ora 18:00-20:00

Locatia: Oldies Pub&Lounge, Str. Comisia Centrala, Nr. 11

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: