Ai stiut mereu ca  usurinta, bucuria, expresia exuberanta si abundenta sunt darurile noastre din nastere?

Esti interesat sa primesti instrumente practice cu ajutorul carora sa incepi sa creezi ce stii tu ca este posibil in viata ta si in lume?

Lumea este intr-o transformare dinamica si acelasi lucru se intampla cu fiecare dintre noi. Putem rezista schimbarii sau putem imbratisa schimbarea si crea cea mai minunata aventura posibila.

Am descoperit instrumentele Access Consciousness acum 6 ani de zile in America. Le-am folosit si continui sa le folosesc zi de zi. E o bucurie sa vad cum viata mea si viata celor pe care ii inspir se expansioneaza continuu in tot mai multe posibilitati, mai multa usurinta & bucurie.

Aceste instrumente sunt pentru cei care au cerut mai mult si stiu ca viata ar trebui sa fie mai mult. Aceste instrumente sunt pentru cei care s-au saturat de greutati, dureri si suferinte. Aceste instrumente sunt pentru cautatori.

Vii alaturi de noi la petrecerea constiintei?

Sunt Carleta Tiba - facilitator Certificat Acceseaza Constiinta, Access Bars& Procese de Corp& Facelift si imi propun sa exploram impreuna ce instrumente ar putea sa iti faca viata mai usoara, in toate aspectele ei...DA, in toate aspectele ei : ) Despre

Despre mine gasesti informatii aici: http://www.carletatiba.com si aici https://www.facebook.com/carletaiozefinatiba

Alegerea creeaza Constientizare, Constientizarea nu creeaza alegere. Tot ce avem de facut este sa alegem...si sa alegem din nou...si iar sa alegem..

Data: 22 NOIEMBRIE 2016 ora 19:00 - 21:00

Locația:  SanThe Fitoceainarie, str. Lipscani, nr. 104

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ti intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: