Iubirea a fost de-a lungul timpului tema predilectă în toate artele şi fiecare epocă a înţeles-o şi a zugrăvit-o parţial, mai mult ca suferinţă şi mai puţin ca supremă sursă de fericire.

Cât despre cele două stări, extazul şi agonia, ele sunt doar extremele dintr-o multitudine de trăiri specifice.

Iubirea este cea mai mare forţă a omenirii, ne-au spus-o de-a lungul vremii filozofi, scriitori, psihologi, oameni de ştiinţă.

Cu adevărat, iubirea, fiind o energie atât de mare, poate fi, pe cât de benefică, pe atât de distructivă atunci când nu sunt cunoscute şi respectate legile care o guvernează.

Dacă ar fi suficient doar să înţelegem aceste legi, totul ar fi perfect însă nu este tot atât de uşor să le şi respectăm.

Fiecare dintre noi vine cu un bagaj propriu de experienţe, cu propriile trăsături de caracter, cu propriile nevoi şi cu propriul nivel de autocunoaştere, de cele mai multe ori, redus.

Există oare un etalon de personalitate capabilă să înţeleagă şi să trăiască iubirea sau este suficient doar instinctul primar, filtrat şi cizelat în milenii de experimente sociale şi condiţionări de tot felul?

Invitatul acestei seri este Cezar Petrovici, muzician autodidact, învaţă să cânte la chitara la varsta de 14 ani. Primele compoziţii, in perioada '78-'80. Prima sa compoziţie, ''Prinţesa'' va da şi numele primului album de autor, apărut în anul 2011. În anul 2010, devine membru al Cenaclului Flacăra, în cadrul ultimei sale reprezentaţii, pe stadionul din Năvodari. Locuieşte în Bucureşti, acolo unde îşi face debutul în diferite cluburi, până în 2011 când pleacă la Constanţa. Aici activează în presa scrisă şi audiovizuală şi îsi continuă în paralel  periplul său artistic. Participă, în 2011 la Festivalul Folk You, are apariţii la diverse posturi TV şi la Radio Romania Actualităţi, realizează emisiuni de folk la Radio Constanţa şi Litoral TV. La sfârşitul anului 2014 se mută definitiv la Satu Mare unde timp de şase luni realizează emisiuni TV şi de Radio. La sfârşitul anului 2015 pune în scenă un spectacol de anvergură la Filarmonica din Satu Mare, unde are ca invitaţi folkişti cunoscuţi, unii dintre ei, membrii ai Cenaclului Flacăra. În prezent continuă să compună şi să pregătească un nou album.

Mai multe detalii despre invitat găsiți aici: https://cezarpetrovici.wordpress.com/ și aici: https://www.youtube.com/user/addictosee

Premiul la tombola din această seară este oferit de invitat si este vorba de doua CD-uri cu autograf.

Vă aşteptam să descifrăm împreună misterul iubirii, aşa cum l-am trăit fiecare, pe acorduri de chitară, într-o seară pozitivă de unde vom pleca mai bine pregătiţi să primim şi să dăruim iubire.

Data: 22 noiembrie 2016, ora 18:00 - 20:00

Locația: District 15, Str. Ștefan cel Mare, Nr. 15 (consumația nu este inclusa)

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: