Se vorbește mult despre autocunoaștere, despre cât de important este să ne împrietenim cu noi înșine, să știm cine suntem și să acționăm în concordanță cu ceea ce suntem noi, în esența noastră.

Autocunoașterea este un proces intern, cu puternice influențe externe. Jucăm, în fiecare minut al vieții noastre, roluri diverse care afectează sinele în cele mai subtile moduri cu putință. Modul în care suntem percepuți de ceilalți actori prezenți în viața noastră ne influențează într-o și mai mare măsură. 

Sunt Izabella KisKasza și în această Seară Pozitivă vom conștientiza împreună modul în care procesul de autocunoaștere este afectat de rolurile pe care le jucăm și de modul în care cei din jurul nostru ne percep. Și, mai mult decât atât, cum să gestionăm aceste influențe, rămânând totuși fideli esenței noastre personale. Vom fi parte a unui proces dinamic și interactiv care ne va scoate din ritmul serilor obișnuite.

Data: 25 aprilie 2017, ora 18:00-20:00

Locația: Podul Viilor 9

Consumația NU este inclusă!

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: