Seri de dezvoltare personala

    

Seri de socializare si incarcare cu energie pozitiva!

 

Asociaţia Schimbare Pozitivă îţi ofera un cadru de întâlnire şi socializare cu discuţii conduse de speakeri cu experienta in domeniu. Este locul unde iti iei portia de energie pozitiva.

Cu siguranţă fiecare dintre noi a simţit la un moment dat nevoia de a gasi niste raspunsuri la o anumită problemă si i-ar fi prins bine sa interactioneze cu cineva care a depasit o situatia asemanatoare si care il poate inspira. Noi iti oferim sansa de a fi in preajma unor oameni care te vor impulsiona spre a avea viata pe care ti-o doresti.

Lasa-te inspirat si cu siguranta te vei regasi.

Participarea la ”Seri Pozitive” este pe baza unei donații. O suma minima recomandata este 20 lei insa nu lasa banii sa te impiedice sa fii alaturi de noi la aceste seri. Seteaza-ti intentia si toate se vor aranja asa cum e mai bine pentru tine.

Intalnirile se desfasoara martea, aproximativ in acelasi interval ora in mai multe orase din tara: BACAU, BAIA MARE, BRASOV, BUCURESTI, CLUJ-NAPOCA, CONSTANTA, FOCSANI, IASI, ORADEA, SATU MARE si TURDA.

Credem cu tarie ca daca ne unim fortele, daca martea, aproximativ in acelasi interval orar, in mai multe orase din tara, ne incarcam pozitiv lasandu-ne inspirati, decidem sa facem schimbari pozitive, incet incet aceasta "influenta" pozitiva se va raspandi tot mai mult, asadar fa ceva pentru comunitatea ta: "Decide sa ai viata pe care ti-o doresti, ACUM".

In cadrul fiecarei seri pozitive participantii pot castiga premii aduse de sponsorii nostri. Castigatorul se desemneaza prin tragere la sorti.

Temele prezentate le vom anunta din timp pentru a va putea rezerva locul la prezentarile care va inspira.

Pentru detalii legate de partea organizatorica, temele prezentare si orasele in care se desfăsoara Seri Pozitive va rugam sa accesati datele din partea stanga a acestei pagini. 

Te asteptam cu drag!