În cadrul acestui seminar vom vedea în ce măsură se poate defini iubirea, vom analiza diverse teorii elaborate de autori precum Robert Sternberg, Gary Chapman, Scott Peck şi alţii. Vom vedea ce anume îi atrage pe oameni şi de ce unii aleg să trăiasca în cuplu, în timp ce alţii nu, precum și care sunt modurile în care oamenii îşi exprimă dragostea, sau din contră, care sunt motivele pentru care oamenii nu îşi exprimă dragostea.

Invitat: Iosif Szenasi, psiholog, psihoterapeut și facilitator de dezvoltare personală. Este licențiat în psihologie, cu masterat în Psihoterapii și Psihologie Clinică și formare în Psihoterapie prin Analiză Tranzacțională și Terapie Familială și de Cuplu. Este trainer acreditat CNFPA și membru al Asociației Române de Analiză Tranzacțională, al Asociației de Terapie Familială și de Cuplu Timișoara și al Asociației Europene de Analiză Tranzacțională. De asemenea, a publicat diverse articole și chiar un ghid practic despre iubire și relații. Blog personal: iosifszenasi.com/blog/despre-mine

 Premiul la tombolă: o carte surpriză oferită de către invitat

Data: 04 iulie 2017, orele 18.30 - 20.30

Locație: AMBASADA, str. Anton Seiller, nr. 2, Timișoara

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE minimă recomandată de 20 lei, necesară pentru   susținerea în continuare a Serilor Pozitive.

Setează-ți intenția de a fi alături de noi și toate se vor aranja pentru tine. Te așteptăm!