Vă invităm la un nou eveniment ce are ca temă centrală vindecarea copilului interior. Calea căutatorului spiritual implică totodată acea "coborâre în infern" sau "noaptea întunecată a sufletului" care, în esență, este un proces de purificare și ascensiune. În acest proces, cei mai mulți dintre noi ne reîntâlnim cu copilul nostru interior, rănit și supărat încă pe lucruri care s-au întâmplat cu mult timp în urmă.

Procesul de vindecare poate fi un chin și un destin tragic pentru cel sau cea care fuge de plânsetele copilului interior sau poate fi împlinirea unei misiuni spirituale ce se bazeaza pe înțelegerea, iertarea și îmbrățișarea unui trecut care ne poate oferi un sens, daca suntem dispuși să ne înfruntăm cea mai mare frică. Acest proces poate fi înlesnit dacă acceptăm în jurul nostru ghizi ce au compasiunea necesară să ne accepte suferința și înțelepciunea adecvată pentru a ne oferi impulsul necesar să pășim cu mai multă încredere în direcția viselor noastre.

În cadrul acestei întâlniri Silvia va va transmite din experiența ei directă în lucrul cu terapiile spirituale, precum și rezultatele obținute pe această cale de către ea, dar și de către prietenii și clienții ei. Prezentarea va conține și scurte momente destinate procesului de vindecare al copilului interior.

Invitat: Silvia Takács, are studii academice în antropologie și comunicare interculturală și certificări ca și terapeut AngelTherapy (TM) prin Dr. Doreen Virtue, formare în coaching la standarde internaționale ICF, este maestru și profesor Reiki, trainer certificat de Ministerul Muncii și Educației. Domeniile ei de interes sunt: terapia cu îngeri, vindecares energetică și hipnoza clinică. Are experiență profesională în facilitarea de workshop-uri de dezvoltare personală și coaching 1:1 în cadrul Social Skills și individual (2012-prezent), programele având ca temă centrală vindecarea prin (re)descoperirea naturii noastre inerent spirituale. Mai multe informații despre Silvia găsiti pe pagina Facebook: https://www.facebook.com/9spiritualitate/ și http://www.coaching-essence.ro/alege-un-coach/author/silvia-takacs.html.

Pe Silvia o gasiti si pe canalul youtube Angel Connection

Premiul la tombolă: o ședință gratuită de coaching spiritual oferită de către Silvia

Data: 14 martie 2017, orele 18.30 - 20.30

Locație: Tulip Cafe, Piața Nicolae Bălcescu, nr. 1, Timișoara

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în cafenea, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE minimă recomandată de 20 lei, necesară pentru acoperirea cheltuielilor de organizare și pentru susținerea în continuare a Serilor Pozitive. CONSUMAȚIA minimă este de 10 lei/persoană.

Setează-ți intenția de a fi alături de noi și toate se vor aranja pentru tine. Te așteptăm!

Înscrieri: