Relatiile sociale, de cuplu, de asociati, relatiile cu copiii sunt din ce in ce mai greu de pastrat, de intretinut , si de ce nu de inceput. Acestea depind de fiecare dintre noi, de modul in care abordam o relatie, de componenta spirituala a fiecaruia dintre noi si de nivelul personal de vibratie.

Din ce in ce mai multe persoane, tineri, de varsta mijlocie, etc. isi pun problema de a incepe sau nu, de a continua sau nu un anumit tip de relatie. Raspunsurile pot fi multiple, dar nu pot fi date inainte de a analiza toate componentele unei relatii. Care sunt aceste componente si modul de abordare a acestora le vom dicuta si lamuri impreuna la o "Seara pozitiva".

Sunt Carmen Hardut, de profesie fizician medical la Centru de Oncologie Oradea, am o experienta didactica de 20 de ani,  iar in prezent sunt terapeut in terapii complementare si coordonatoare pentru un grup de copii  in cadrul unui proiect  "Spiritualitate pentru copii".

Pentru prima intalnire propun o discutie pe tema  relatiilor de cuplu, deoarece, din experienta mea,  acestea sunt cel mai greu afectate. Foarte multe probleme de sanatate sunt datorate  si modului in care este abordata relatia de cuplu, pe langa celelalte.

Data: 13 SEPTEMBRIE 2016, ora 18:00 - 20:00

Locația: Oradea Str. Iuliu Maniu Nr. 18

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: