Relatia cu copiii proprii este o relatie bilaterala (materna si paterna); ei au nevoie atat de energii feminine cat si de energii masculine. Copiii trebuie sa le perceapa pe ambele in egala masura. Orice dezechilibru a acestor ponderi energetice poate avea influente majore in dezvoltarea ulterioara a copiilor.

Al doilea aspect al relatiei cu copiii este dat de dezvoltarea acestora pe categorii de varsta: primii 7 ani, apoi urmatorii 7 ani si asa mai departe. Fiecare perioada are caracteristicile ei si metodele ei. Acestea le vom discuta mai pe larg la Seara Pozitiva.

Al treilea lucru este ca trebuie sa tinem cont ca in mainile noastre se afla o parte din formarea unui adult, cu toate aspectele sale. Cand ma refer la adult ma refer la acea entitate care functioneaza dupa cele douasprezece component.

Ultimul lucru pe care as vrea sa-l evidentiez este modul in care il invatam pe copil sa dezvolte relatii interumane, sa se autodezvolte permanent  si nu in ultimul rand sa se schimbe daca asa simte el.

Sunt Carmen Hărdut, de profesie fizician medical la Centru de Oncologie Oradea, am o experienta didactica de 20 de ani,  iar in prezent sunt terapeut in terapii complementare si coordonatoare pentru un grup de copii  in cadrul unui proiect  "Spiritualitate pentru copii".

In speranta ca sunt persoane interesate de acest subiect, va asteptam la Seara Pozitiva.

Data: 11 OCTOMBRIE 2016, ora 18:00 - 20:00

Locația: Str. Iuliu Maniu Nr. 18

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: