Pe parcursul vieţii acumulăm tot felul de experienţe, traume, amintiri bune şi rele, eşecuri,  dureri care, contribuie în mare măsură la formarea personalităţii noastre și se transformă în percepţii eronate. Ajungem să ne autoconvingem că, aspectul, corpul, capacitățile, realizările noastre nu sunt conform aşteptărilor noastre! Devenim stersaţi, blocați, maximalişti, resemnaţi, depresivi şi dependenţi de tot felul de substanţe care ne distrug complet încrederea până sub nivelul minus zero.  Nu suntem mulţumiţi cu noi înşine sub nici o formă. Suntem frustrati de asa zisele „lipsuri" pe care le avem.  În cazul în care întotdeauna ați fost și sunteți  plini de încredere privind imaginea de sine şi valorile voastre vă felicit ! Aveti incredere in voi cât casa! Nu aveti nevoie de ajutor pentru a gandi pozitiv şi de a fi un om echilibrat.

Am convingerea că, nu putem gândi pozitiv cu o imagine de sine negativ.  La fel nu putem  ajuta pe cel care nu dorește să  fie ajutat, pe cel care nu conştientizează că are nevoie de ajutor, respectiv dacă noi nu suntem împăcați cu noi înșine adică, dacă nu suntem în echilibru... , până și marele Einstein spunea că,  "Viața este ca mersul pe bicicletă pentru a-ți păstra echilibrul trebuie să continui să mergi înainte."

Aşadar, orice s-ar întampla este indicat să mergem mai departe să facem tot ce ne stă în putință. Cu toții am avut, avem cu siguranţă situații în viață care ne-au pus, ne pun la încercare care ne blochează şi nu ştim ce să facem. Personal  pot să vă mărturisesc încercarea vieţii mele care a fost acea picătură care a umplut paharul definitiv și a dus involuntar  schimbarea in viața mea.

Sunt Edit Borbely și doresc să vă împărtășesc rezultatul luptei mele, a experiențelor, trăirilor mele in situaţia dată pentru a ajuta pe cei care simt nevoia de a face o schimbare pozitivă in viaţă şi pentru a arăta că, prin exercițiu și dorința de a face o schimbare putem să depăşim situaţiile dificile.  

Vă aştept cu mare drag  să ne cunoaştem şi să ne împărtăşim experienţele, să învăţăm unii de la alţii,  să râdem şi să plângem  dacă simţim nevoia, fără măşti, fără prejudecăţi, fără limitări (după principiile mele sensibilitatea unei persoane nu se calcă în picioare ci se respectă). Totodată, personal am convingerea că este spre binele nostru să nu ne oprim niciodată din învăţat pentru că nici viaţa nu se opreşte niciodată din a ne da lecţii.

Să ne vedem cu bine, aveţi grijă de voi! Până atunci vă îmbrăţişez cu toată căldura inimii mele!

Data: 8  Noiembrie  2016, ora 18:30 - 20:30

Locația: BIOSWEETS, Str.Gheorghe Lazar Nr.11

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: