Pentru mine, recunostiinta este calea catre ingeri, este linistea din inima mea, pacea, iubirea si armonia. Mi-am dat seama ca sunt multe lucruri pentru care putem sa fim recunoscatori doar ca suntem atat de prinsi de acele lucruri care ne lipsesc incat nu realizam cat de mare este puterea recunostintei si ce daruri divine poate atrage. In momentul in care am inceput sa practic recunostiinta am constientizat ca tot ceea ce aveam nevoie urma sa vina spre mine poate chiar mai mult - acest citat e mai mult decat un citat, e o realitate  - "Fii recunoscator pentru tot ce ai si vei avea mai mult. Daca te concentrezi pe ce nu ai, nu vei avea niciodata destul." - Oprah Winfrey .

Sunt Delia Codruța Roman si te invit marti 6 decembrie sa-ti faci un dar intr-o seara pozitiva unde sa imi spui cum practici tu recunostiinta si care sunt lucrurile pentru care multumesti.

Din punctul meu de vedere recunostinta exprimata sincer ne conecteaza cu propria prosperitate si fericire in toate aspectele vietii noastre.

Data: 6  Decembrie  2016, ora 18:30-20:30

Locația: BIOSWEETS, Str.Gheorghe Lazar Nr.11, Arad

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: