Misiunea personala...scopul pentru care fiecare dintre noi a fost trimis in lume
Priveste in sufletul tau si raspunde-ti: ce anume te face sa vibrezi, ce te indeamna sa faci un pas...si inca unul? Ce iti umple sufletul de fericire? Ce rol te mahneste profund, dar sub nicio forma nu te poti sustrage de la indeplinirea lui? Ce iti bucura sufletul, dar amani mereu sa realizezi, sub pretextul altor "urgente"?
Catre ce te indrepti? Care este Binele tau cel mai Inalt?
Uneori vom gasi raspuns, alteori vom cadea in visare...oricare dintre acestea este, de fapt, raspunsul potrivit, pentru ca ne aflam cu totii intr-o escala a unei minunate calatorii. Calatoria in care invatam sa ne manifestam Sinele, realizand, cat mai mult posibil...Misiunea personala.
Sunt Diana Efrem si va propun sa pasim impreuna o clipa mai aproape de indeplinirea misiunii personale!

Data: 11 aprilie 2017 ora 18:00-20:00

Locația: Atelierul de ceai și cafea Str. Calea lui Traian nr. 161, bl.D2, sc. A, parter, Vis-a-vis de Policlinica cu plată

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Consumația NU este inclusă!

Inscrieri: