Care este misiunea noastra in viata? Care este rostul pentru care am venit pe Pamant? Ce avem de invatat si ce avem de facut? Sunt intrebari pe care ni le adresam de multe ori si la care gasim, mai mult sau mai putin, un raspuns pe deplin multumitor.
Am observat, analizand sute de mandale, ca oamenii, in marea lor majoritate si-au descoperit, mai greu sau mai usor, drumul lor si asta este bine. Dar, multi dintre ei, inca se simt neimpliniti, simt ca au obstacole de trecut si nu stiu care sunt acele obstacole, desi au avut "semnale" din diferite surse.
Exista "restante" cu care am venit din alte vieti si a caror rezolvare ne-ar putea deschide mai mult drumul catre misiunea noastra in viata, ne-ar ajuta sa o vedem si sa o manifestam mult mai clar.
Mandalele, prin modul lor de construire, pornind de la data de nastere, ne ajuta sa ne descoperim acele lucruri pe care le mai avem de rezolvat, acele lucruri care ne impiedica sa ne manifestam la maxim potentialul nostru, ne ajuta sa intelegem de unde ne vin bolile, iar prin conexiunea pe care ne-o ofera cu Sinele Superior, ne ajuta sa vedem, de acolo de sus, ceea ce de multe ori ne este dificil sa vedem de aici de jos, sa intelegem de ce Universul ne-a dat inzestrarile pe care le avem si ce asteapta sa realizam noi cu ele.

Invitat: Răzvan Decuseară.  Am început să studiez mandalele din 2013 şi în continuare sunt uimit de fiecare nouă descoperire, de modul în care Universul alege să ne îndrume, să ne scoată în cale oportunităţile pe care noi le avem de valorificat, cu condiţia să fim deschişi şi să dorim să beneficiem de ele.
Mandalele au frumuseţea lor, dată atât de modul în care sunt dispuse culorile, cât şi de ceea ce se ascunde în spatele lor, de mesajele pe care le avem de descifrat.
Dincolo de partea numerologică, frumuseţea mandalelor este dată de conexiunea pe care o stabilim cu Universul, cu Sinele Superior al nostru sau al persoanei căreia îi interpretăm mandala, dar mai ales de informaţiile pe care le primim şi pe care le avem de transmis.
Mai multe detalii despre mine gasiti aici: https://www.facebook.com/MandalacaleacatreSine/ si aici: http://mandalesioameni.blogspot.ro/

Data: 23 mai 2017, ora 18:00-20:00

Locația: Atelierul de ceai și cafea Str. Calea lui Traian nr. 161, bl.D2, sc. A, parter, Vis-a-vis de Policlinica cu plată

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea proiectului. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Consumația NU este inclusă!

Inscrieri: