Mananca sa traiesti ...100 de ani Cum sa te bucuri de viata alegand hrana potrivita. Hrana, alimentatia si nutritia sunt cuvinte care ne duc cu gandul la mancare dar din ce in ce mai mult poarta cu sine conotatia unei vieti implinite, calitativ si ca durata. O suta de ani... Mai departe, cand spunem mancare ne gandim mai ales la paine insa nu trebuie sa uitam ca „Nu numai cu pâine va trăi omul".

Deci exista hrana si Hrana si ambele sustin viata. Toti ne dorim o viata lunga si fericita; fara exceptie. Ne dorim asta pentru noi dar si pentru cei de langa noi, familie, rude si prieteni in primul rand. Populatiile si factorii care contribuie la o viata lunga si de calitate au fost cercetati intens. Studiul care a abordat aceasta problema la modul cel mai serios, The blue zone study, a identificat mai multi factori intre care mancarea de calitate ocupa un loc semnificativ. Iata un excelent pretext de a ne petrece timpul vorbind despre hrana, in sensul cel mai larg la cuvantului si despre modul in care aceasta poate influenta calitatea vietii noastre.

Sunt dr. BogdanA. Popa - manager Spital Aiud, un om care face lucrurile din inima si pentru inima si va astept sa discutam despre felul in care putem sa ne hranim pentru a trai ...o suta de ani.

Data: 24 octombrie 2017, ora 18:00 - 20:00

Locația: Restaurant-Pensiune CROWN-ROYAL, Strada Republicii, nr. 40 ( intre Ampoi 3 si magazinul Selgros)

(Consumația NU este inclusa)

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru sustinerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: