Toate actiunile noastre, gesturile , privirea, cuvintele, folosite corect pot fi cu adevarat magice. Se spunea ca mileniul 3 va fi unul spiritual daca va fi sau nu  insa , vom vedea.

Credeti ca binecuvantarea este menita doar anumitor persoane, ca baia sau dusul zilnic e doar un gest de igiena, ca respiratia e doar un simpul proces fiziologic, ca a imbratisa un copac e doar o "nebunie" sau ca, cuvinte ca multumesc, imi pare rau  pot avea si o alta incarcatura si nu doar a unor simple cuvinte?

Putem afla impreuna raspunsul la aceste intrebari si multe alte "trucuri" ce ne pot imbunatatii calitatea vietii. Sunt ec. Dorin Trifa si va astept  cu drag sa descoperim impreuna magia ce o putem creea singuri  in viata noastra.

Data: 17 ianuarie 2017, ora 18:00 - 20:00

Locația: Str. Iuliu Maniu Nr. 18

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: