Pornind de la citatul lui Grigore Vieru: ,,Daca n-ar exista iubirea, m-as teme de viata" si pana la cel al lui Gabriel Garcia Marquez, care spune astfel: ,,Când mă gândesc la moarte, singurul lucru de care-mi pare rău e că s-ar putea să nu mor din dragoste!" ...aflam ca intre iubire si dragoste, e un tunel. E tunelul acela al maturizarii, pana la urmasi iubirea cunoaste gustul maturitatii...abia atunci devine dragoste, unii numesc acel sincron al pasilor, acele tinuturi de mana de peste 30 de ani,ca fiind o obisnuinta...dar e dragoste, e fosta iubire...un mod de viata.

Iubirea e pana la urma un mod de viata sanatos, ea curata mintea de ganduri negre, ea ii da un imbold sufletului sa faureasca emotii frumoase,fapte bune.Iubirea utilizata in exces nu ingrasa, nu omoara si nici nu duce la suferinta. Asteptarile duc la suferinta...De ce iubirea, Fundatia lucrurilor trainice?! Pentru ca nimic din ceea ce facem fara a depune dragoste, sau iubire, nu rezista testului oferit de timp. Relatiile care nu incep cu o dragoste de sine si o credinta bazata pe dragoste de Dumnezeu, nu au o fundatie...ele sunt cladite pe pamant,iar primul vant sau prima ploaie,distruge totul. Daca ne alegem un drum profesional si nu il alegem din dragoste pentru ceea ce avem de facut, rezultatele vor fi doar niste frustrari. Frustrari ce ne vor acapara sufletul si il vor transforma intr-o ruina, sau un loc parasit si intunecat, de negura insuccesului. Iubirea pana la urma trebuie sa reprezinte totul, iubirea trebuie sa inceapa cu sine si sa se termine, la inceputul fiecarei fapte bune ce o facem fata de toti cei din jurul nostru, de la necunoscuti, la oameni dragi.

Sunt Țărnău Bogdan Adrian  si te invit cu drag la o seara unde sa discutam despre iubire ca mod de viata.

Data: 11 OCTOMBRIE 2016, ora 18:30-20:30

Locația: BIOSWEETS, Str.Gheorghe Lazar Nr.11

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: