Adesea, atunci când refuzăm pe cineva, ne simţim vinovaţi pentru acest lucru. Cum să spui „nu" când partenerul tău te informează că vrea un anumit lucru? Cum să spui „nu" când şeful îţi cere să stai 5 minute după program? Și cum să accepţi un „nu" când îţi doreşti ceva extrem de tare?

Te invităm să participi la o Seară Pozitivă în care vei descoperi cum să devii conştient de dorinţele şi nevoile tale individuale şi cum să comunici aceste dorinţe şi nevoi într-un mod plăcut. Vei învăţa cum să fii asertiv - cum sa iei o decizie şi să fii responsabil pentru deciziile şi acţiunile tale. Vom lucra pe situaţii reale din viaţa ta și vom vedea cum poti TU să spui „nu", fără vinovăție, şi ce poţi face pentru a rămâne cu capul sus atunci când cineva te refuză. 

Invitat:

Iosif Szenasi este psiholog, psihoterapeut și facilitator de dezvoltare personală. Este licențiat în psihologie, cu masterat în Psihoterapii și Psihologie Clinică și formare în Psihoterapie prin Analiză Tranzacțională și Terapie Familială și de Cuplu. Este trainer acreditat CNFPA și membru al Asociației Române de Analiză Tranzacțională, al Asociației de Terapie Familială și de Cuplu Timișoara și al Asociației Europene de Analiză Tranzacțională. De asemenea, a publicat diverse articole și chiar un ghid practic despre iubire și relații.  Mai multe informații despre invitatul din prima Seară Pozitivă de la Timișoara găsiți și pe blogul său personal: iosifszenasi.com/blog/despre-mine 

Premiul la tombolă este un Borcan Magic cu citate motivaționale, oferit de Raluca Comșa.

Data: 17 ianuarie 2017, ora 18.30-20.30

Locație: Tulip Cafe, Piata Nicolae Bălcescu, nr. 1

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în cafenea, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE minimă recomandată de 20 lei, necesară pentru acoperirea costurilor de organizare. CONSUMAȚIA minimă este de 10 lei/persoană.

Setează-ți intenția de a fi alături de noi și toate se vor aranja pentru tine. Te așteptăm!

Înscrieri: