"Din secretele unei vieti de calitate'' se vrea a fi o seara in care sa trecem in revista si sa intelegem lucrurile de care ar trebui sa tinem seama in viata de zi cu zi pentru a avea parte de o viata de calitate.

Alimentatia sanatoasa, ce e bine si ce nu e bine sa mananci si mai ales cat sa mananci, rolul detoxifierii organismului (postul ca metoda buna de detoxifiere), stresul si noxele, rolul respiratiei in echilibrul corpului si a mintii, somnul si siesta, gandirea pozitiva, rolul credintei in sanatatea mentala, reglarea ritmului cardiac si nu in ultimul rand importanta miscarii (exercitiul fizic constient, asociat de respiratie si de placerea de a face miscare) in viata noastra sunt cateva teme care vor fi dezbatute in aceasta seara.  Partea teoretica va fi insotita de o demonstratie practica cu cateva exercitii simple de Smovey Training, un nou concept austriac de antrenament medical, care va va arata cat de distractiva poate sa fie miscarea.

Mens sana in corpore sano! O minte sanatoasa, intr-un corp sanatos!

Sunt Anca Maria Oltean de profesie Kinetoterapeut cu competente in Terapii Complementare si va astept cu drag sa descoperim din tainele unei vieti de calitate.

Toata lumea prezenta va participa la o tombola unde, ca si premiu va fi oferit un abonament pentru o luna la Somovey Training.

Mai multe informatii despre Smovey Training gasiti pe https://www.facebook.com/smoveytrainingcuanca

Va asteptam cu drag!

Data: 8 NOIEMBRIE 2016, ora 18:00 - 20:00

Locația: Str. Iuliu Maniu Nr. 18

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: