Viata, problemele zilnice, oamenii din jur ne influenteaza si ajung sa ne fure visele. Avem nevoie de constanta, avem nevoie de oameni pozitivi, avem nevoie de acceptare si intelegere.
La diminetile pozitive vei intalni oameni care sa te sprijine in atingerea viselor tale, vei avea nu unul ci mai multi "antrenori personali", intentiile tale vor prinde viata, vor primi energia si hrana de care au nevoie. TU vei reusi sa te incarci si sa ai puterea interioara de a face ceea ce iti propui si vei fi motivat si incurajat la fiecare pas.
Acest program a devenit o necesitate in ziua de azi cand avem nevoie sa te conectam cu oameni care gandesc ca noi, care nu ne judeca si care ne sprijina neconditionat.

Ce se va intampla mai exact in cadrul acestor dimineti:
1. Ne vom seta intentiile pentru intreaga saptamana: ne vom incuraja si ne vom asuma aceste intentii intr-un spatiu in care ne simtim in siguranta
2. Vom vorbi despre o tema, care va fi tema saptamanii, o tema care sa ne dea de gandit si sa ne ajute in dezvoltarea noastra spirituala
3. Vom face o meditatie care sa ne dea aripi
4. Vom dansa, vom canta, vom rade si ne vom bucura de noi
5. Vom avea tot timpul invitati surpriza


Intalnirile vor avea loc in fiecare miecuri dimineata de la 7:00 la 8:30. Urmatoarea DIMINEATA POZITIVA este in 2 OCTOMBRIE.

Grupul va fi  restrans de maxim 15 persoane pentru a fi puternic conectati intre noi. 

Daca esti interesat inscrie-te acum si asigura-ti un locul in 2 Octombrie

Investitia ta: 150 ron pentru 4 intalniri care pot fi folosite preferabil in maxim 3 luni

sau 40 ron pentru 1 intalnire 

Da-ti intalnire cu visele tale si ele vor deveni realitate. Noi suntem aici sa te sustinem si credem in tine. Da tonul saptamanii alaturi de noi si vei simti cu adevarat ce inseamna schimbarea pozitiva.

PROIECTUL SE VA DESFASURA IN CLUJ, IASI SI SATU-MARE.

Daca simti ca trebuie sa fii alaturi de noi si esti in una dintre aceste localitati actioneaza ACUM: