Depresia este întâlnită în diferite contexte de viață și este, poate, una dintre tulburările afective cu cel mai mare impact în zilele noastre. Fără a intra prea mult în aspecte ce țin de psihologia clinică, sunt sigura că, cel puțin o dată în viață, fiecare persoană a trecut prin situații care au alterat starea interioară de bine, de bucurie, împlinire și liniște sufletească. Cele mai multe persoane simt stări accentuate de tristețe cu o senzație de gol interior, sentimente de neputință, inutilitate, lipsa de valoare, imposibilitatea și incapacitatea de a-și gestiona propria viață, nemulțumirea de sine și neîncredere în propria persoană.

Sunt Delia Danea, psihoterapeut&trainer dezvoltare personală. Am avut oportunitatea să înțeleg depresia nu doar din manualele de specialitate, ci să o trăiesc în diferite etape de viață. Apoi, după ce i-am înțeles lecția, depresia a lovit din nou, prinzând în „ghearele" ei prieteni, oameni dragi. Așadar, am experimentat ambele variante: propria mea depresie și a celor din jur, trăind alături de persoane depresive.

Chiar dacă nu pare la prima vedere, depresia poate fi privită ca un dar, o binecuvântare. Ea „îți spune" că te-ai îndepărtat de Sursa divină, nu cunoști și nu folosești darurile cu care ai venit pe acest pământ și trăiești într-o rutină zilnică, pe „pilot automat" cu gândul la trecut sau la viitor și în cea mai mare parte, fără să fii prezent în viața de zi cu zi.

Depresia este, de fapt, un „apel" la redescoperire și reinventare, la găsirea conexiunii cu Sursa divină, a unui alt mod de a fi și a face lucrurile astfel încât să trăim acea stare de bine interioară, de împlinire fără a depinde de ceva sau de cineva din exterior.

Te aștept cu drag și bucurie la o întâlnire în urma căreia vei privi depresia cu alți ochi.

Informații despre mine și activitatea mea găsești aici: http://viata-un-dar.ro/

Data: 21 noiembrie 2017, ora 18:00 - 20:00

Locația: Libraria Carturesti, Calea Unirii, Nr. 22 (in incinta Iulius Mall)

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea proiectului. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscriere: