O eroare cu care ne intalnim foarte des este iluzia ca iubirea presupune neaparat absenta oricarui conflict. Exact asa cum oamenii cred, in mod obisnuit, ca suferinta si tristetea, trebuie evitate cu orice pret, ei cred si ca iubirea este absenta oricarui conflict. Si gasesc argumente serioase pentru aceasta idee, in faptul ca luptele din jurul lor,par sa fie doar interactiuni distructive care nu aduc nici un bine persoanelor implicate. Dar cauza acestui fapt este ca la majoritatea oamenilor conflictele sunt in realitate doar incercari de acoperire a adevaratelor probleme. Ele sunt neintelegeri privind chestiuni minore si superficiale,care prin insasi natura lor, nu duc la vreo clarificare sau la vreo solutie. Conflictele reale dintre doi oameni, cele care nu servesc doar ca acoperire sau proiectie, ci sunt traite la nivelul profound al realitatii interioare careia ii apartin, nu sunt distructive. Ele duc la clarificare, produc un catharsis, din care ambele persoane ies cu mai multa cunoastere si mai multa forta.

Stiinte ca filozofia si psihologia au un rol important in a simplifica lucrurile pentru ca noi sa reusim sa le punem in practica in propria viata la un moment dat.De aceea ,,cum sa fii fericit in cuplu in doua zeci de pasi",nu functioneaza.

Care este acel singur lucru care conteaza atat de mult in relatiile dintre oameni si in relatiile de iubire in general care ne ajuta sa nu ne incurcam.

Sunt Andrea Mutu - psihoterapeut si te astept sa abordam impreuna seara cu tema "Cuplu- Iubire sau manipulare reciproca"- un subiect atat de discutat in zilele noastre.

Data: 31 Ianuarie  2017, ora 18:30 - 20:30

Locația: BIOSWEETS, Str.Gheorghe Lazar Nr.11, Arad

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: