Cautam coordonator local pentru organizarea Serilor Pozitive in alte orase din tara

Asociaţia Schimbare Pozitivă oferă un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii şi experienţă, discuţii pe tematici bine definite, conduse de oameni care au experiență de viață și care te inspiră spre a face schimbări pozitive în viața ta. Serile pozitive sunt Seri de dezvoltare personală, socializare și încărcare cu energie pozitivă.
Cu siguranţă fiecare dintre noi a simţit la un moment dat nevoia de a găsi niște răspunsuri la o anumită problemă și i-ar fi prins bine să interacționeze cu cineva care a depășit o situație asemănătoare și care îl poate inspira. Noi iți oferim șansa de a fi în preajma unor oameni care te vor impulsiona spre a avea viața pe care ți-o dorești.
Credem cu tărie că dacă ne unim forțele, dacă marțea, în același interval orar, în mai multe orașe din țară, ne încărcăm pozitiv lăsându-ne inspirați, decidem să facem schimbări pozitive, încet, încet această "influența" pozitivă se va răspândi tot mai mult, așadar fă ceva pentru comunitatea ta: "Decide să ai viața pe care ți-o dorești, ACUM".

In prezent SERILE POZITIVE se desfasoara în orașele: BAIA MARE, BRASOV, BUCURESTI, CLUJ NAPOCA, FOCSANI, IASI, PLOIESTI, SATU MARE si TURDA.

Cautam coordonatori pentru orasele: ALBA IULIA, ARAD, BACAU, BISTRITA, CONSTANTA, ORADEA, RAMNICU VALCEA, SUCEAVA,  TIMISOARA, TARGU MURES si in alte orase din tara, altele decat cele enumerate.

Daca te afli in oricare oras IN AFARA celor mentionate si iti doresti sa aduci schimbarea pozitiva in comunitatea ta, te asteptam cu drag in ECHIPA SCHIMBARE POZITIVA!

Ce căutăm?
Persoane motivate care cred în dezvoltarea personală, au trecut prin schimbări și vor să contribuie prin ceea ce fac la a ajuta oamenii să se redescopere.
Persoane organizată, cu spirit de inițiativă care să aibă timpul necesar coordonării și desfășurării în bune condiții a evenimentelor programate.

Organizarea o dată sau de două ori pe lună a Serilor Pozitive: găsire speakeri, promovare, organizare.

Ce iți oferim?
Te formăm în spiritul "schimbării pozitive" și vom fi alături de tine pas cu pas.
Vei beneficia GRATUIT de expertiza oricărui membru Schimbare Pozitiva. (coaching, workshopuri, consultanță)
Dacă vei dori să inițiezi anumite workshopuri cu tematică în care ai experiență și cunoștințe, noi te vom susține.

Vrei să fii și tu alături de noi?

Trimite CV-ul și o scrisoare de motivație la adresa: office@schimbarepozitiva.ro, pana in data de 15 FEBRUARIE 2018

Pentru informatii suplimentare, ia legatura cu DELIA DANEA - Coordonator national proiect ”Seri Pozitive” la adresa: deliadanea@yahoo.com.

Te așteptam să faci parte din ECHIPA Schimbare Pozitivă!

 

Publicat in 15/01/2018
GO TOP