Ce este coachingul: o călătorie in interiorul ființei tale, iar eu ca si coach sunt ghidul care te susține, te încurajează si te sprijină pe acest drum.

Ce obtii dupa o ora de coaching? ... iata raspunsul pentru cei care sunt interesati de acest serviciu : In primul rand va clarificati cu adevarat ceea ce va doriti, identificati obstacolele mentale ce v-au impiedicat sa obtineti ceea ce va doriti, descoperiti ceea ce este cu adevarat important pentru voi. Va descoperiti resursele interioare ce le aveti pentru a obtine ceea ce va doriti, va descoperiti motivatia interiora pentru a actiona, pentru ca in coaching este vorba despre actiune (doar actiunea creaza schimbarea ), va clarificati pasi concreti de actiune ce ii faceti in perioada urmatoare, deci este practic un plan de actiune pentru a va atinge obiectivul dorit si a va gasi scopul vietii.

 Cineva m-a întrebat zilele trecute :

-de ce sa apelez la un coach ?

-ce avantaje as avea ?

I-am pus si eu o întrebare: De ce ai apela la un antrenor cand vrei sa obții performanță ?

In primul rând vreau sa iti spun ca daca esti ok tu cu tine , motivat si perseverent nu ai nevoie de mine. Si ma bucur ca esti pe picioarele tale si ai viata pe care ți-o dorești. Insa daca ai blocaje si incertitudini si te-ai hotarat sa la depășești , sau sti ce vrei dar esti inconsecvent si tot amâni , si nu mai vrei sa pierzi timpul atunci apelează la un coach.

 Uite si cateva avantaje:

-stii mai clar ce vrei de la viata ta

-recunoști si gestionezi mai bine stresul

-iti intelegi si iti conștientizezi mai bine sentimentele

-iti crești siguranța si încrederea in tine

-îndepărtezi temerile legate de performanța ta

-descoperi noi resurse si posibilități care sa te ajute sa faci alte alegeri .

Ce zici? Te regăsești in una din ipostazele de mai sus? Te-ai hotarat sa schimbi ceva in viata ta? Da? Ok. Felicitări!!! Atunci ACȚIONEAZĂ! Cand ar fi cel mai bun moment: ACUM!

Sunt Adrian Rogojan Life & Bussines Coach si te astept alaturi de noi la Seara Pozitiva a lunii Martie.

Data: 14 martie 2017, ora 18:00 - 20:00

Locația: Str. Iuliu Maniu Nr. 18

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: